/ / 7 Савети за дробљење следећег Мегаформер тренинга

7 Савети за дробљење следећег Мегаформер тренинга

мегаформер тренинг

Око тога се не мења: Мегаформер у часовима попут СЛТ, ЦХИ50 и Студио МДР изгледа као средњовековни уређај за мучење.

Са комбинацијом опружних опруга, кутија и висећих ремена, машина је кључна компонента Лагрее Фитнесс методе коју је развио Себастиан Лагрее, према интернет страници компаније.

Укратко, функција Лагрее Метход-аПилатес-инспирисани потези који се фокусирају на снагу. Ове класе су стекле репутацију у свету фитнесса као једну од најзахтјевнијих часова у морнаричким студијским рутинама. Узми то, ЦроссФит.

"Тешко је, али то је добра ствар", каже ЦхериБирд, власник Цхи50, Лагрее Фитнесс студио у Чикагу. Ценовник за неколико сесија на тим машинама такође може бити мучен. Сваки Мегаформер кошта студио око 10.000 долара, што је вероватно због тога што студенти наплаћују од 35 до 40 долара.

</ п>

Видео објављен од стране СЛТ Стренгтхен? Ленгтхен? Тоне (@слтниц) он

</ п>

Ако сте попут нас, одрицање од те врсте новцазначи да ћете желети да доминирамо тим 50 минута тренинга отпорности пуног тијела. Без забуне једете своје драгоцено време, не остављајући било који мишић иза себе. Ево како максимално искористити сваки минут.

1. Запамтите 'Царриаге' Вс 'Платформ'
Напомена новим цлановима: "Увек кажем новим људима да је једина ствар коју треба запамтити је где је колица и где је платформа", каже Бирд. ФИИ: Платформа је стационарни простор на предњој и задњој страни машине. Кочија је ствар која клизи између обе платформе. Боом.

Мегаформери имају бројеве одштампане навагине, тако да знате где да ставите руке и стопала за сваки покрет, а инструктори су обучени да разговарају кроз сваку вежбу детаљно, тако да не морате да гледате горе. "Све док су ваше уши отворене, добри сте", каже Бирд.

2. Саддле Уп ин тхе Миддле
Већина студија нема инструктора који имитирајукретање на машини на предњој страни класе, па ако сте почетник или несигурни у вези са вашом формом, избегавајте крај реда, тако да можете гледати своје комшије са обе стране. Још боље - питајте инструктора да вас постави између два одвојена колега. (Спремни за озбиљан тренинг? Проверите женско здравље Погледајте боље голе тренинг ДВД.)

3. Слов Иоур Ролл
Моментум је прљава реч у свету Мегаформера. Сваки потез треба радити с врло спорим темпом, тако да морате да прихватите тај потрес. "Успорите све до најмање четири тачке", каже Бирд. (Да, то значи да сваки пресеци треба да трају четири секунде или дуже.) "Овако запалимо све те споро мишићне влакне и одведемо до тачке замор мишића ", каже она.

4. Направите брзе прелазе
За разлику од других облика вежбања са ниским учинком, виможе очекивати да се зноје (у великој мјери) у класи Мегаформер. "Кардио елемент долази у игру док се брзо прелазите са једног потеза у други", каже она. "Покушајте да се не одморите, тако да се срчана фреквенција остаје у току 50 минута."

5. Идите за додатни кредит
Ова класа ради јер је то достанемогуће је преварити, а лако је повећати интензитет. Подижући руке у ваздух како би тестирали свој баланс, додајући још један пролећ или успоравањем ваших потеза на пет или шест тачака може вам помоћи да повећате опекотине.

</ п>

Фотографија објавила Брооклин Бодибурн (@брооклинбодибурн) он

</ п>
Обратите пажњу на: