/ / 4-минутни обртни циклус за секси оружје и АБС

4-минутни обртни циклус за секси оружје и АБС

У највећој мери волим да се фокусирам на тотално телотренинге. Зашто? Када сте већ притиснути на време, вежбање које циља све ваше главне мишићне групе ће вам пружити највише ударца за вашу цену.

То значи, тренинг специфичан за тело може бити одличандодатак вашим недељним рутинама укупног тијела. Оно што ја волим у вези са овим тренингом јесте то што узима принцип целовитог тренинга - да се ангажује што више великих група мишића - али се фокусира на горњи део тела и језгру. Резултат: Уместо да се избегне изолација помера као трицепс дипс и бицепс цурлс, радите тим мишића у сваком потезу да бисте на крају дали јачи, више израђени горњи део тела.

Најбољи део? Не морате провести тоне времена за знојење да бисте добили одличне резултате. Са одговарајућом тежином и правилном формом, овај круг ће вам трајати само четири минута. То је то. Можете то урадити самостално или додати га као финишер на тренинг укупно тела да бисте добили више опекотина горњег тела. Волим да га бацим до краја трчања у теретани. (Као тркачи, многи од нас често занемарују важност снажног горњег тела и језгре - ово је леп начин да се надокнади све мање активности тела, не узимајући превише времена.) (Тонирајте се, премлаћите стрес и одлично се осјећате с Родалеовим новим ДВД-јем са јогом.)

Подесите тежине које изаберете на основу начина на који стеосећај тог дана. Идите мало теже ако се осећате јако или је ово једино вежбање које радите и мало мало лакше ако се осећате опорезовано или користите ово као завршни круг након тешког тренинга. Фокусирајте се на одржавање чврсте, равне линије од главе до ваших пете током целог кола (размислите о активном стискању глутера и језгре током сваке и сваке вежбе!) И "задрзавањем" ваших кукова. (То значи, када поравнате тежину или подигнете испод себе, ваш циљ је да ваше кукове држите што је могуће неутралније - чак и окренути поду, уместо да затегните бочно или бочно или горе.) Те две ствари неће само помажу вам да активирате своје срце, такође ће вам помоћи да уклоните болове у доњем делу леђа.

Обратите пажњу на: