/ / Топ 10 јога поза за мушкарце

Топ 10 јоге за мушкарце

Јога за мушкарце: Човек из јоге

Наравно, момци су кул са јогом. После свега он мора бити свестан да је то оно што вас чини кривим у кревету, а да не спомињем чистач и сексиернији свуда. Али, да ли сте позвали своју самопрокламованог јога заговорника у разреду само да би га изненада изгледало као да је он Да ли су створили задатке и обавезе за годину као стратегију избегавања? Па, имамо вести за њега. Јога није само за даме, као што су Твилигхт и друштвене излете за купатило. Јога је и за мушкарце. Заправо, једна класа јоге недељно или само неколико позадина пред тренингом може повећати издржљивост, изградити снагу, спречити повреде и можда чак одбити срчану болест за момке.

"Мушкарци често пате од неприлике, нарочито укукове, хамстрингс и рамена који могу довести до повреде или слабости ", каже Барон Баптисте, познати стручњак за јогу и помоћник тренера са Пхиладелпхиа Еаглесом." Прекоморски тренинг у било ком једном спорту може изазвати поновљен стрес и друге озбиљније повреде. Јога је тренинг пуног тијела који ствара снагу и флексибилност. [Они] морају имати и једно и друго. Један без другог је рецепт за катастрофу. "

Нисам сигуран где (или како) да га започне? Узмите га да практикујете ове 10 поза. Баптисте препоручује да истиснете "најтање спотове (попут рамена, бокова и препона) и ојачати мишиће које немају љубав током тренинга у теретани (као што су доњи део и колена). још увек трчи о његовим порезима или нереду у гаражи која се зове његово име, понуди да буде његов лични инструктор и подмићује га накнадним праксама ако је потребно.

Погледајте Топ 10 за мушкарце
слидесхов.

Да бисте пронашли још сјајан потез за свог човека, посетите Мен'с Хеалтх Иога Центер.

Обратите пажњу на: