/ / 10 Бори се само плавуша заиста може разумјети

10 Борба Само Блонде могу стварно разумети

Барбие

Да будемо стварни: Бити плавуша је страва. Ваши фер жице изгледају елегантно у било којој сезони. И сиве длаке? Они неће бити примећени годинама. Бууууут има и неколико недостатака за лакше браве. Ево 10 ствари које ће плесати само плавуше:

1. Коса постаје мастна у врућој секунди. Што је лакше, све брже изгледају мастно. Добра ствар сув шампон добро се уклапа са вашом бојом.

2. Хлор је ваш највећи непријатељ. Та цела твоја коса ће се претворити у зелено-ако-ти-пливање-превише дуга ствар није шала. Пазите превише дана у базену или ризикујете да изгледате као Риан Лоцхте пост-поол тиме у Рио.

преко ГИПХИ

3. Чекајте, само се шалите: Хеат је ваш највећи непријатељ. Плава коса има тенденцију да буде још крхка, па све време у Дрибар-у чини додатну штету вашој. Објасните проклетство на сплитским крајевима.

4. Не можете носити ружичасте боје без изгледа као Барбие. Без обзира колико волите боју, тешко је извући без уласка на пластичну територију.

преко ГИПХИ

5. Живите ван љубичастог шампона. Плавуше се увек боре са брассинесс-ом. Заборављате свој љубичасти шампон када се пакујете за викенд од бацхелоретте са тимом у суштини значи да су ваше прамене затегнуте.

6. Потребне вам су посебне везице за косу и игле за боби. Позајмљивање од пријатеља бринета није опција када имате супер-лагану косу. То јест, осим ако не желите да буде Супер очигледно је да се ваше прамене држе на месту за 24 игле.

7. Не можете напустити кућу без маскара. Светлија ваша коса, што је упаљач ваше трепавице. Заправо, без маскара, они су практично невидљиви. Буди превиден да плашите малу децу ујутру.

преко ГИПХИ

8. Попуњавање ваших обрва може бити б * тцх. Иста ствар иде на ваше обрве. Чак и ако су густи, они су лагани, што чини постизање игре Лилли Цоллинс нивоом чашица готово немогуће.

9. Корени су увијек проблем. Плавуше морају се бавити сталним одржавањем боје. Трошење чак пар сати на сунцу осветљава косу, што је одлично док се неочекивано бавите темним коренима неколико недеља касније. Још један разлог за пожељно лето би трајао заувек.

10. Људи мисле да си глуп. Најгора ствар у томе што је плавуша је да се бави животом глупих плавих шала. Узми нови материјал, мрваре.

преко ГИПХИ

Обратите пажњу на: