/ / 5 високо-протеински сладоледи који су као странка у устима

5 високо-протеински сладоледи који су као странка у устима

висок протеински сладолед

Форте Гелато

Беланчевина: 15 грама по послу
Знамо да први сладолед на нашој листи нијезаправо сладолед уопште. Али, гелато је много бољи од сладоледа, зар не? Плус, Форте Гелато је направљен са органским састојцима фер-трговине (као што су жуманци без кавеза за додатну кремасту кожу), и млечне протеине за додатно повећање засићења.
Купите га у укусима попут: чоколада, ванилија, ђумбир и еспресо

висок протеински сладолед

ИцеНЛеан

Беланчевина: 10 до 20 грама по послу
Ако изаберете ИцеНЛеан у изградњи мишићаверзија, једете огромне 20 грама протеина, захваљујући протеини сурутке са храном од трава. То је исто колико и ти на пола чаша пилеће дојке. Једина лоша страна? Мораш бити чоколадни љубавник, јер је то једини укус ИцеНЛеан.
Купите га у укусима попут: чоколада или светле чоколаде

висок протеински сладолед

Пробуди се

Беланчевина: 9 грама по послу
Људи иза Тхриве-а кажу да се може уживати каододатак исхрани или чак побољшати перформансе тренинга. То је зато што овај пинт нема само додатни протеин, већ садржи и 24 различитих витамина и минерала и четири пробиотичке културе.
Купите га у укусима попут: сољени карамел, бутеран пецан, чоколада, ванила и јагода

висок протеински сладолед

ПРОМОЦИЈА

Беланчевина: 7 грама по послу
ЕНЛИГХТЕНЕД себе назива "добром за ледом"крема ". И морали бисмо да се сложимо. Иако вам сладолед није бољи од вас, рецимо, сирових веггија, ЕНЛИГХТЕНЕД свакако има храну за храну на Бен и Јерри-овом свету - поред повећања протеина, ви Такође ћу добити 20 одсто вашег дневног влакна у једном послу и само 5 грама шећера.
Купите га у укусима попут: смрзнута врућа чоколада, чоколадни чип од кикирикија, карамела морске соли и чоколадни чип од мете

висок протеински сладолед

Хало Топ

Беланчевина: 6 грама по послу
Истина: Хало Топ има само мало више протеина од вашег типичног сладоледа (Хааген-Дазс има око 5 грама по послу), али и даље мислимо да заслужује место на овој листи. Зашто? На врху тог додатног грама протеина, цијели пинт Хало Топ додаје само 240 калорија и 16 грама шећера. Упоредите то са више од 1.000 калорија и 76 грама шећера које бисте добили у пићу Хааген-Дазс. Ми би то назвали прилично добрим свапом.
Купите га у укусима попут: чоколадни моцха чип, рођенданска торта, лимунска колача и уобичајена чоколада, ванила и јагода

Обратите пажњу на: