/ /? Најбоља паре за лице за акне, према дерматолози

? Најбоља паре за лице за акне, према дерматолози

Неутрогена без масноће за прање ружичастог грејпфрута

Неутрогена без масноће за прање ружичастог грејпфрута

Ружичасти чистач грејпа је опсједнуткласичан са разлогом. Има робу: заснована је на салицилној киселини која се третира од црних главица до прелома, плус витамин Ц за уравнотежење уља, нарочито у Т-зони. Што више, светлосни цитрусни мирис пружа (понекад много, потребно) подићи ујутру.

Купите га: $ 9, валгреенс.цом

Биоре Цхарцоал Ацне Цлеансер

Биоре Цхарцоал Ацне Цлеансер

Салицилна киселина у комбинацији са угљеном шири својупут у пореове да би очистили све то уље и ћелије кожне ћелије. Уживат ћете у томе како има леп кондензат који оставља ваше лице осећајући гушку чисту. Ако се осјећате мало суво након тога, пратите лијеп некомедогени овлаживач.

Купите га: $ 6, амазон.цом

Научите све што бисте икада желели знати о одраслим акни:

Неутрогена Рапид Цлеар Тврдоћа акни Цлеансер

Неутрогена Рапид Цлеар Тврдоћа акни Цлеансер

10% формула бензоил пероксида, ово идетешка дужност да нападне бактерије које изазивају бубуљице и уклањају тачке које су једноставно престале да лице.Када се БП може сушити, може бити корисно приступити једноставном приступу с овим. изгради се као толерисано.

Купите га: $ 8, амазон.цом

(Завршите режим неге коже помоћу ове маске која чисти масну гену из маске за чишћење паса из женског Хеалтх Боутикуе-а.)

Паноксил бензоил пероксид акни Цреами Васх

Паноксил бензоил пероксид акни Цреами Васх

Још један БП чистач, овај је умерен 4% чврстоће. Обновљен је у кремастој формулацији, која обезбеђује додатну влагу, тако да сте оставили меку кожу

</ артицле>
Обратите пажњу на:
2016-2017 сабрин97.орг - Ауторско право на текст, фотографије и видео материјале објављене на овој веб страници припада њиховим правим власницима.